Tervetuloa kennelimme sivuille.

Olen Teija Sarin ja asustelen Hämeen sydämmessä Hauholla. Perheeseeni kuuluu aviomies Erno, lapset Niko (-97), Iina (-99) ja Tatu (-02). Kasvatan pienimuotoisesti leonberginkoiria kennelnimellä Galileon. Maailmaan on putkahtanut myös yksi mopsi-pentue. Ensimmäinen leo tassutteli elämäämme ystävänpäivän tienoilla 2004. Sen jälkeen ei paluuta ollut ja leo oli se meidän rotu.

Kotonamme asustelee tällä hetkellä leonbergeistä ikä-neito Mimmi (3/2005) sekä Kaisla (8/2014). Mopsi Hilla (1/2010) toimittaa pomon virkaa.

Koirien kanssa harrastan lenkkeilyä ympäri vuoden ja kesäisin uintia. Myös näyttelykehissä meitä tapaa säännöllisen epäsäännöllisesti.

Kasvattajakurssin kävin 2006 vuonna. Olen Suomen Kennelliiton ja Leonberginkoirat ry:n jäsen ja allekirjoittanut Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen.

Leonpentuja meillä on ollut kaksi: 2007 syntynyt Bond-pentue ja 2009 syntynyt E-pentue. Mopsipentue Twilightit syntyivät keväällä 2012.

Kasvatuksessa ensiarvoisen tärkeää on leonbergin oikea luonne, terveys, rakenne ja liikkeet. Sukupuoli leiman on oltava myös selkeä. Pentueemme ovat kasvaneet perheen keskellä tottuen normaaliin arkielämään. Pennut luovutetaan aikasintaan 7-viikkoisina, madotettuina, rekisteröityinä ja eläinlääkärin tarkatamina. Mukaan luovutamme hoito- ja ruokintaohjeet.

Koiraharrastuksen myötä elämämme on rikastunut myös uusien ihmisten muodossa, joita olemme harrastuksien ja kasvattien kautta saaneet. Mikäli olet kiinnostunut koiristamme tai tulevaisuuden suunnitelmista pentujen suhteen älä arkaile ottaa yhteyttä.