Pennut 11-viikkoa vanhoja

Aika kuluu huimaa vauhtia. Pennut täyttivät eilen 11-viikkoa ja ensi viikolla on siis ensimmäinen rokotus. Pentujen perheiden kanssa ollaan vaihdettu kuulumisia tiuhaan tahtiin mm. meidän WhatsApp-ryhmässä. On tosi kiva nähdä kuvia ja jakaa arjen iloja ja välillä ”surujakin”. Suruja ei oikeataan ole ollut mitä nyt muutama ripuli ja ampiaisen pistos. Ampiaiset ovatkin olleet tänä vuonna ärhäkkäitä varsinkin näin loppu kesästä. Mutta onneksi niistä pistoistakin ovat pennut päässeet säikähdyksellä ja varmasti pienellä jomotuksella pistokohdassa.

Alla muutamia kuvia näistä ”touhupakkauksista”.

Alla on kuvia Galileon Kenraali Kaluunasta alias Kovusta. Kovu matkusti Tampereelle Terhin ja keeshond Saadan kaveriksi.


Kovu ja isosisko Saaga


Pikku uimamaisteri


Kovun koirakamut


Suloinen pikkumies

Galileon Vänrikki nappula alias Masi matkasi Mäntsälään Annen perheeseen.


Oman hännän metsästys on kivaa.


Suloinen ”Nappula”

Toinen tyttönen Galileon Majuri Pikku Myy ”Myy” asustelee tässä lähellä Lammilla Jennan ja Esan perheessä. Tämä nappisilmä oli pienenä jo tulta ja tappuraa joten on hauska seurata miten pikkuneidosta kehkeytyy.


Unilelun kanssa on hyvä nukkua


Voiko suloisempaa katsetta olla?


Hampaita terotataan muuallekin kuin ihmisnahkaan välillä

Galileon Vääpeli Körmy alias Nalle lähti Raaseporiin Tatjanan perheeseen.


Nappisilmillä tuijotuksen jalo taito taitaa olla jo hallussa ja suloinenkin kun vielä on niin varmasti jotain sieltä tippuu.


Siivoushommat ei taida olla Nalle juttu.


Väsy iskenyt

Galileon Alikersantti Rokka alias Rokka asustelee Kiukaisissa Riikan perheessä.


Hiekkaleikit ovat väsyttäneet pikkumiehen


Tässä myös työnjohtajalle iskenyt kesken valvonnan väsy. Eikähän se koppi valmistu vaikka herra ei koko ajan työmaata pidäkkään silmällä.

Galileon Luutnantti Koskela alias Taavo asustelee myös tässä lähellä Hämeenlinnassa Eilan ja Ollin kaverina.


Tässä Taavo poseraa rantakivillä.

Galileon Vänrikki Stool alias Väinö matkasi toisen vänskän tapaan Mäntsälään. Väinön perheessä onkin isoveljenä leopoika Huima jota Väinö varmasti välillä vähän kiusaa. Eiköhän pojista kasva hyvät kaverit kunhan pikkuriiviö pääsee riiviövaiheen ohi.


Suloinen nappisilmä


Väinö pötköttelee pihalla


Ryhti on kohdillaan.

Galileon Kersantti Karoliina alias Hilma jäikin sitten kotio iskä-Paten ja äiti-Kaislan kaverikis ja tietysti mopsi-Hillan, vaikkakin Hilla nyt ei kauheasti asian kanssa taputtanut tassujaan yhteen. Sen verran tämä luupää on jo oppinut että mopsi-rouva on syytä jättää rauhaan ellei halua köniinsä.


Tässä Hilma sienimetsällä


Hilma ihmettelee että lähteekö hänestäkin joskus isona yhtä paljon karvaa kuin äiti-Kaislastakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *