Pennut 6-viikoisia

Pentuset täyttivät 16.7. maanantaina 6-viikkoa. Alkaa meidän yhteinen aika käymään vähiin. Ensi viikolla heti maanantaina ensimmäiset lähtevät uusiin koteihinsa ja talo alkaa hiljentymään.  Alkaako kaiho vallata mieltä? Ehkäpä.

Tiistaina oli terveystarkastus ja kaikki saivat puhtaat paperit. Tai yhdellä pennulla oli pienen pieni napatyrä joka varmastikkin menee siitä umpeen. Pojilta kaikilta löytyi kaksi pampulaa jalkojen välistä.

Helteet ovat verottaneet myös pentujen aktiivisuutta. Päivät tulee maattua ja kun ilta viilenee niin touhu ja tohina alkaa. Olen yrittänyt pahimpaan hellehetkeen viilentää pentuja letkulla ja vesisumulla. Kyllä ne ihan ehtoja leon-alkuja on mitä tuohon vesielementtiin tulee.

Alla muutama video ja kuvia lähipäiviltä.

HEI ME LUTATAAN (videolinkki)

KUN KÄSKY KÄY NIIN SILLOIN TULLAAN (videolinkki)

      

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *