Kuvia reilu 5 viikkoisista pennuista

Ihan hävettää, on ollut tarkoitus ottaa kuvia pitkin viikkoa pennuista mutta ikävästi nuo työt välillä haittaavat ”äitiyslomaa”. No tänään räpsin pentuaitauksessa kuvia touhottavista pennuista  sen mitä pystyin, koska aina joku riippui paidan helmassa tai puri nilkasta.

Onneksi Patrkin kasvattajat Jonna ja Jani ovat tulossa käymään meillä viikonloppuna ja arvatkaas mitä. Sen jälkeen kuule saatte nähtäville loisto-otoksia pennuista. Jonnaa parempaa ”harrastekuvaajaa” saa etsiä ja taatusti Jonnan kanssa otetaan kunnon seisontakuvia penneleistä. Siihen asti saatte nyt tyytyä näihin mun räpsyihini (jotka ikävä kyllä ovat vielä osa ihan tärähtäneitä).

Pakko laittaa tähän ”RÄHINÄÄ PUTKESSA video, on näitä välillä niin hauska seurata (silloin kun eivät siis roiku nilkassa tai pure allista).

 

   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *