Pennut 4 viikkoisia

Pennut täyttivät 2.7. neljä viikkoa. Touhua ja tohinaa on päivä päivältä enemmän. Ruokaa osataan jo vaatia äänekkäästi varsinkin aamulla. Pääsääntöisesti päivät ovat vielä varsin nukkumis painotteisia mutta kyllä pentuset jo leikkivät keskenään ja välillä leikki äityy niin kiivaaksi että ihan äristään ja muristaan. Yritettiin siipan kanssa ottaa pennuista poseerauskuvia. Onnistui vähän paremmin kuin edellisellä kerralla. Pennut olivat nukkumassa ja siitä yksi kerrallaan ne kuvattavaksi hain. Tällä kertaa siis pentuset pysyivät paremmin paikallaan mutta sen verran uni painoi vielä silmässä että kuvat ovat vähän ”uneliaita”.


Vihreä poika


Vihreä poika


Vaaleanpunainen tyttö


Vaaleanpunainentyttö


Sininen poika


Sininen poika


Ruskea poika


Ruskea poika


Punainen tyttö


Punainen tyttö


Musta poika


Musta poika


Lila poika


Lila poika


Keltainen poika


Keltainen poika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *