Pennut 3 viikkoisia

Pennut täyttivät kolme viikkoa 25.6. jonka kunniaksi käväistiin tutustumassa ulkoilmaan. Siinä sivussa iskäkin pääsi vähän tutustumaan jälkikasvuunsa. Iskä oli sen verran innokas kahdeksasta uudesta leikkikaverista, että välillä piti Patrikkia oikein toppuutella ettei meno yllä liian rajuksi.

Aluksi uusi alusta ja ympäristö jännitti mutta aika pian pentuset ronkaistuivat ja alkoivat tutustumaan ympäristöön. Nyt sitten viikon varrella ulkoiluaikaa on pidennetty kelien salliessa. Päiväunet näyttävät maittavan terassilla. Alla muutama kuva ulkoilusta


Maitobaarissa tunkua


Iskää näyttää vähän jännittävän


Iskä tutustuu


Ompas sinulla iso nenä


Iskä ja poika nuuhkii toisiaan


Patrik mököttää kun komensin sitä.


Iski väsy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *