Pennuista juhannuskuvia

Jos ei muuta niin yritys hyvä 10. Ajattelin, että otetaanpa pennuista nätit juhannuskuvat oikein Pionin kanssa. Virittelin keittiön pöydälle valkoisen fleecepeiton ja pioni siihen sitten rekvisiitaksi. Siippa toi pentuja toisensa jälkeen kuvattavaksi. Vaikka kuinka yritettiin niin ei näitä nyt ihan kaikkein parhaimmaksi ”mallikuviksi” voi tituleerata. Pentusissa oli sen verran virtaa että ei kerennyt nappia painaa kamerasta kun pentu oli jo perä kameraan päin. No jotain saatiin muistikortille tallennettua että saadaan edes muutama kuva näytille.

Keltainen poika


Vaaleanpunainen tyttö


Lila poika


Musta poika


Punainen tyttö


Sininen poika


Vihreä poika


Ruskea poika


Tytöt näkevät yhdessä unia


Äipän tassulla on turvallista nukkua


Alkaa maitobaari käymään ahtaaksi


Tässä nähdään selvästi hyviä unia


Pylly vasten pyllyä PUM PUM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *